7 December 2014: Open jamsessie / Drumcircle Blanko Emmen

Tribe called blanko 7 december
Een vrij toegankelijke alternatieve jamsessie waarbij spontante muziek en improvisatie voorop staan. In plaats van afgesproken nummers ontstaat er muziek door op elkaar te reageren en in te spelen. Het doel is om zoveel mogelijk uiteenlopende muzikanten vanuit verschillende stijlen en instrumenten samen te brengen tot een vloeiend geheel.

Het is een cultureel project waarbij muziek als verbindende factor en universele taal geldt. Wij hopen dan ook een heel breed en divers publiek aan te spreken waarbij er voor iedereen een plek binnen de cirkel is. Iedereen kan een bijdrage leveren!

Ook niet-muzikanten zijn uiteraard meer dan welkom! Er is ruimte zat voor publiek, met zitplaatsen en een gezellige bar. Er zijn ook voldoende drums en andere percussie-instrumenten aanwezig voor hen die niet muzikant zijn, maar toch graag meedoen en een bijdrage leveren aan het geheel.

Het is een laagdrempelige instap, een knusse sfeer en een leuk gezelschap! Voor de gitaristen, zangers, toetsenisten en andere instrumenten die versterking nodig hebben: Er zijn voldoende versterkers en microfoons op de locatie aanwezig!

Deze bijzondere sessies vinden om de week plaats, met uitzondering van 21 december.
Wij hopen je zondag 7 december te ontmoeten!

Jongerenvereniging Blanko
Klepel 4
7811KM EMMEN

www.blanko-emmen.nl

Advertisements

Published by

sjpielsewolf

Interested in germanic heathenry, lore, original fairy- and folktales, shamanism and lots of other related worldly stuff. I walk and cycle alot in nature, read, play various instruments etc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s