zin

Zinnige zinvolle zinnen over zingeving op onzinnige wijze

Onzin, verzin, zinvol, volzin, zinloos, zin in, zingeving.

Creatie, creatief, creëren, fantasie, fantastisch, fantasme, enthousiasme, perceptie, zien, beleven, maken, laten zien, expressie, uitdrukken, vormgeven.

Zien wat is, wat kan zijn, wat zou kunnen, wat we willen, wat was, wat nooit zijn kan.

Mogelijkheden, opties, keuzes, kansen, kiezen, richtingen, kanten, hoeken, perspectieven.

Wie moet wat waarom en waar? Wat is waar, en wie weet of dat zo is? Wie zegt dat hij weet, weet niet wat hij niet ziet. Wie niet ziet, ziet wel maar anders. Maar als hij anders ziet ziet hij toch wel.

Ik zie ik zie wat jij niet ziet, en jij ziet wat ik niet zie, maar samen kunnen we alles zien, als we het maar zouden durven uitdrukken, vormgeven, creëren, fantaseren, perceptioneren, beleven, uitbeelden, uitdragen, uiten, naar buiten keren, schreeuwen, zingen, dansen, schilderen, schrijven, kotsen, schijten, delen met velen.

Het maken en het laten van het absurde, het absurde als het nut tot het houden  en het geven van de zin. Zin, betekenis, doe het zelf, uniek, eigen, persoonlijk, individueel, anders, divers, universeel, alles is een , alleen, al een, geen twee hetzelfde, niemand gelijk, deelt met alles, dus toch weer een met alles en gelijk, niet anders.

Maken wat je wilt, omdat het kan, omdat het leuker maakt, omdat het zin geeft, omdat het is wat je wilt, maak het werkelijk, manifesteer, creëer, doe het, uit het, beleef het, leef het, maak je zin, ben zinvol, vol van zin en deel het in volzinnen.

Advertisements

Published by

sjpielsewolf

Interested in germanic heathenry, lore, original fairy- and folktales, shamanism and lots of other related worldly stuff. I walk and cycle alot in nature, read, play various instruments etc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s